Min baggrund

Ring:  93803119

Jeg har arbejdet som psykolog siden 2004 og har en meget alsidig erfaring med børn, unge, voksne, familier og par. Mit ekspertiseområder er angst, stress, livskriser, selvværd, ADHD traumer og parterapi. En periode arbejdede jeg med en 10. klasse, hovedsageligt bestående at unge med autisme.

I mange år har jeg endvidere arbejdet indenfor skoleområdet og har stor erfaring med at give supervision til mono- og tværfaglige grupper.

Jeg har taget videreuddannelse i kognitiv terapi på Københavns Universitet (Center for Angst – Københavns Universitet (ku.dk) ), EMDR og Imago(parterapi) samt har løbende uddannet mig indenfor det narrative, systemiske, løsningsorienterede, samt metakognitiv terapi.

Jeg arbejder ud fra flere retninger blandt andet Acceptance and Commitment Therapy(ACT). ACT handler om at møde sig selv og omverdenen med venlighed og medfølelse. Fokus i terapiformen er på de personlige værdier. I min oplevelse kan disse være meget brugbare for at (gen)finde retning i livet. Her ligges vægt på at søge at leve et meningsfuldt liv guidet af ens værdier, frem for at jage et glimt af lykken.

Jeg videreuddanner mig løbende. Lige nu er jeg i gang med en 2-årige uddannelse indenfor Compassion Fokuseret Terapi (CFT). CFT har fokus på at have compassion med sig selv og andre. I forhold til andre retninger er CFT særligt brugbar til at forholder sig til skyld og skam, der ellers kan begrænse den personlige udvikling.

Ring:  93803119
Klinik: Christian  X’s Alle 89, stuen, 2800 Lyngby