EMDR (svær oplevelse)

Ring:  93803119

Ved ulykker, overfald, mobning eller svære barndomsoplevelser og lignende kan mennesker have oplevelser, som er så overvældende, at de ikke kan bearbejdes og derfor fastfryses. Dette kan bevirke psykisk og kropsligt ubehag, flashback, mareridt og negativ selvforståelse.

Omfattende forskning har vist at EMDR kan afhjælpe dette. EMDR står for Eye Movement Desensitization and Reprocessing. EMDR er en integrativ psykoterapeutisk terapi, som på verdensplan har hjulpet millioner af mennesker i alle aldre med at blive frigjort for mange typer af psykologisk stress. EMDR er anerkendt af WHO(Verdenssundhedsorganisationen), som en af de bedste behandlingsterapier ved svære oplevelser.

EMDR er en terapiform, som fokuserer på episoder i fortiden, udløsere i nutiden samt, mulige udfordringer i fremtiden. Når du bringes i kontakt med de oplevelser, der forstyrrer, samtidigt med at kroppen påvirkes rytmisk med ”Øjenbevægelser”, lettes det ubehag og stress, der er forbundet med disse erindringer. Din oplevelse af dig selv og egne handlemuligheder i nutid og fremtid bliver mere positiv, og ubehag i kroppen aftager eller forsvinder helt.

En EMDR session varer mellem 50 og 75 minutter. Første gang afsættes 75 minutter. Behandlingssessionerne gennemføres med omkring en uges interval. Forløbets varighed varierer i forhold til kompleksiteten i din historie og din personlighed.

Du kan læse mere om EMDR på www.emdr.dk

Ring:  93803119
Klinik: Christian  X’s Alle 89, stuen, 2800 Lyngby